Aqua Panzió

Budapesti régió - Budakeszi

Aqua Panzió, Budakeszi
  • Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 8.

Ajánlatkérés

Küldés
Aqua Panzió, Budakeszi

A panzió a közkedvelt budai parkerdő régióban található. Az Aqua Panzió Budakeszin, a Fő u. 8. szám alatt működik, 7 km-re a főváros egyik központjának tekinthető Moszkva tértől, 10 percre a Déli pályaudvartól és az M1-es autópályától.
A panzió a fővárosiak által közkedvelt budai parkerdő régióban található. Itt működik a Vadaspark, ahol a vadon élő állatokat testközelből láthatják az idelátogatók. Levegője oly tiszta, hogy a régiót méltán illetik a "Budapest tüdeje" jelzővel. Ezt az adottságot használják ki a település szanatóriumai is.

Aqua Panzió, Budakeszi

A vendégeknek 14 kétágyas szoba és 2 apartman áll rendelkezésére. A szobák francia, illetve külön ágyas elrendezésűek. Minden szobához külön fürdőszoba, telefon, TV, valamint szobáink többségéhez minibár is tartozik.

Aqua Panzió, Budakeszi

Az étteremben fél- és teljes panziós ellátás igényelhető. A recepción 24 órás ügyeletet tartunk. A parkolás zárt illetőleg fedett elhelyezéssel biztosított.


A vendégek az uszodában pihenhetik ki magukat, ahol szauna és pezsgőfürdő is található a hozzá tartozó kávézóval. Igény szerint egészségmegőrző gyógymasszázst, talpmasszázst, regeneráló masszázst is szervezünk. A szolgáltatások közé fodrászat és kozmetika is tartozik.
A környéken számos lehetőség nyílik kikapcsolódásra és szórakozásra. A környező erdőkben a természet kedvelői túrázhatnak, vagy éppen romantikus sétát tehetnek. Városunkban teniszezni, golfozni és minigolfozni lehet, a közeli sportrepülőtéren sétarepülésre és ejtőernyős ugrásra van lehetőség.

Szeretettel várjuk az AQUA ÉTTEREMBEN, ahol esténként élő bárzongoraszó és gyertyafény mellett választhat sokszínű étlapunkról. A hagyományos ételek mellett megtalálhatóak a konyhánk különlegességei is.
 

Az étterem befogadóképessége 40 fő, mellette található 60 fős fedett, fűthető teraszunk, amely hangulatos sörkertként üzemel.

Aqua Panzió, Budakeszi
  • Cím:2092 Budakeszi, Fő u. 8.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás